Sidor

Translate

lördag 16 november 2013

Nu ska jag hetsa upp mig lite...

Detta Sverige måste vara ett dårarnas paradis!

Genus sekten.

Att det går direkt emot Gud behöver man inte rota djupt för att förstå, och att det leder till en ökning av sjuka avarter är väldigt lätt att förstå, (utom just för Genus förespråkarna).
Man behöver inte vara profet för att kunna förutse en ökning av pedofiler inom dagis. förskola och skola, då företrädesvis kvinnliga men säkerligen också manliga kommer att dras till att få ta del av våra barn.
Genus-religionen bäddar också för ökat våld mellan könen och att underminera det Manliga och Kvinnliga i samhälle och hem, som skapar en enorm otrygghet för våra barn, då allt som var rätt blir fel och tvärtom.
Speciellt pojkar mår väldigt dåligt av Anarkin och samhället sjuka vilja att sätta allt som är "Normkritisk" som högsta norm.
Även om det inom Genus-sekten sägs att det ska arbeta genom något som kallas "Likabehandlingsplan" så är det just den som är bland det mer otäcka i kulten.
Likabehandlingsplanen går ut på att ingen ska känna sig diskriminerad eller känna utanförskap, låter ju fint men här tätnar greppet.
Kombinationen av Skolplikts-lagen och Genus-lagarna och misstolkade barnkonventioner gör en närmast stigmatiserad och socialt lobotomerad i att kunna vägleda sina kära barn till en sund tillvaro.
Sexualundervisningen får i Genus religionen en helig plats och offrande till olika husgudar och heliga kor är ett ständigt återkommande inslag, då speciellt barn-offer i deras kyrkofilialer "ungdomsmottagningen".

Denna sekt är farlig och största varning måste göras för konsekvenserna av deras trosutövning.

Vi får be att Herren ger oss styrka i prövningar från dessa otäcka och farliga människor, må Gud vara barmhärtig över dom och ge dom möjlighet till att vända om och komma hem till Gud, Amen.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar